Általános csevegés

Hétfőnként általános csevegéssel kezdjük. Itt a legkönnyebb elhasználni a csatornapontokat a különböző vicces feladatokra. A Nagy mesterektől próbálok tanulni, ezért nézünk videókat Mágia témában. 

A nevetés garantált! Kukkants be, megéri! 

MINECRAFT

Keddenként egy kis Minecraft-ot láthattok. Thaumcraft és egyéb modok használatával bepillantok a pixeles mágia világába. Hamarosan Ti is velem tarthattok, kövessétek a fejleményeket a Minecraft szöveges  csatornán Discordon!

Játék nézőkkel

Csütörtökönként elszabadul a nevetés, mindenféle szórakoztató játékot játszunk együtt. Ha van javaslatod, küldd be Discordon a Játékajánló szöveges csatornába!

Dark and Light

Szerdánként túlélős mágikus játékba csöppenhettek velem, ahol már épül a Tökifejek csarnoka. Tartsatok velem a kalandok alatt, ahol biztosan használattok majd egyedi csatornapontokat a küldetések nehezítéséhez. 

Book of demons

Néha előkerül a démonok könyve, ahol a stream alatt irányíthatjátok a játékot chat parancsokkal. Szerintem szupi mókás. ?

Valorant

Néha megjön a kedvem picit lövöldözni is a mágikus képességek mellé…? Discordon és a közösségi felületeimen tudtok róla értesülni, ha lesz belőle stream.